Camerele video au intrat mult timp in viata noastra, pentru a oferi siguranta vietii proprietarului. Camerele de supraveghere video, pot fi plasate pe drumuri, strazi, birouri, sedii, apartamente, case la curte, case la tara etc.  De asemenea, acestea au rolul de a proteja  statiile de cale ferata de furt. In cazul in care politia nu poate urmari fiecare persoana din multime, atunci in timpul vizualizarii imaginilor video, se poate vedea infractorul si se poate constata abuzul. Mai mult decat atat, prezenta prezenta camerelor de supraveghere video ii va speria pe hotii de buzunare. Cand mergi la supermarket, poti vedea pe tavan, un dispozitiv de supraveghere video. S-ar putea sa fie putin neplacut ca esti urmarit, chiar daca esti un cumparator cinstit si nu ai furat niciodata de pe tejghea. 

 

Insa nu trebuie sa uiti, ca o camera de supraveghere video are un efect pozitiv asupra clientilor. Cum? In magazinele in care nu exista supraveghere video, se produc adesea furturi. In mod natural, in supermarket nu se va ajunge la o pierdere de acest gen. Suma banilor pierduti este inclusa in costul tuturor bunurilor. Si intr-un oras mare, este o suma destul de mare. In magazinele cu monitorizare video, astfel de furturi sunt oprite. In consecinta, pretul este usor mai mic. Si cumparaturile din aceste magazine sunt mai profitabile pentru tine. Astfel, te vei simti mult mai calm, deoarece nu va trebui sa platesti pentru bunurile furate de altcineva.

Camerele de supraveghere video de birou

Camerele din birouri sunt create pentru a monitoriza incalcarile normelor lucratorilor din birouri. In multe firme engleze exista o inscriptie: "nu uitati ca clientii tai iti platesc salariul". Deci, sunt necesare camere video pentru a identifica angajatii care uita de acest lucru. Camera de supraveghere video dezvaluie incalcarile ordinii in birou, gaseste pe cineva care nu doreste sa lucreze si, desigur, impiedica proprietarii de firme sa fure din propriile birouri.

Pentru strada

Supravegherea video pe strada are aceleasi functii ca si monitorizarea altor obiective, cum ar fi supermarketul. Recent, practica instalarii camerelor video in strada a devenit foarte raspandita, si poate ajuta la jafuri si la detectarea altor infractiuni. Pe sosele, urmarirea este destinata identificarii persoanele care incalca regulile de trafic.  De asemenea, ajuta conducatorii auto care au suferit un accident. Daca exista un videoclip despre povestea incidentului, puteti fi sigur ca se poate afla cine este vinovatul, deoarece camera a inregistrat  totul, Cand traversezi  strada sau mergi la magazin, trebuie sa stii ca siguranta ta este monitorizata constant. 

De asemenea,  camera video iti permite sa vezi ceea ce este de obicei greu de vazut din intamplare, adauga oportunitati la domiciliu si la locul de munca si ajuta la evitarea problemelor.

Cele mai intalnite camere de supraveghere in domeniul stradal sunt cele produse de  companiile Hikvision si Mobotix, care au in portofoliu o gama specializata de camere pentru acest domeniu.

Protectie impotriva problemelor

 

Si probleme, din pacate, se intampla. Nici la domiciliu, nici la birou nu esti asigurat impotriva furtului, a abuzurilor angajatilor sau a lucratorilor casnici. Supravegherea video este deosebit de importanta atunci cand vine vorba de siguranta celor  mai dragi oameni. Sa asiguri siguranta copilului care ramane in grija bonei, este un lucru deosebit de important. Sau a unei rude bolnave atunci cand este sub ingrijirea unei asistente medicale. Cu camera, vei vedea mereu ce se intampla cu familia. Nu trebuie sa iti faci griji in zadar. In acelasi timp, daca este necesar, ai ocazia de a controla situatia si de a interveni in timp real.

 

Supravegherea animalelor de companie. Ce se intampla in casa cand o parasesti si animalul tau de companie e singur? Camera de supraveghere video poate crea un film amuzant de lunga durata cu animalele de casa, atunci cand sunt lasate singure. Acum stii acest lucru in mod credibil, deoarece videoclipul poate fi difuzat online. Astfel, poti verifica plangerile vecinilor care sustin ca animalul tau preferat urla cu voce tare atunci cand nu esti acasa. Si daca animalul tau de companie este foarte trist, il poti inveseli, deoarece unele camere sunt dotate cu microfon incorporat. 

 

Camera video amplasata in magazin oferaconfort clientilor. Camerele cu Wi-Fi care pot fi usor transferate dintr-un loc in  altul, reprezinta un instrument indispensabil in market. Cu ajutorul lor este usor de evaluat comportamentul cumparatorilor, de exemplu. Si poate ajuta la plasarea bunurilor in cel mai convenabil mod. In plus, utilizarea camerei este foarte convenabila pentru a controla disponibilitatea bunurilor de pe raft. Si, daca este necesar, fara reclamatii  de la cumparatori, se poate reface stocul. Aceasta este o modalitate directa de a creste profitul  afacerii, de a creste loialitatea clientilor si de a intari imaginea vanzatorului.

 

Pentru mai multe informații despre comod.ro

Contact Us:

Address: Str. Baba Novac 17, sector 3, Bucharest.

Telephone (between 10:00 - 18:00):

031.425.29.60 - sales information

0786.116.331 - technical information

E-mail: contact@comod.ro

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

michaelnsmith009

Shared Ticket Bins

Pages